Plug-in guide: 4 plugins du skal have på din WordPress-side

Der er mange aspekter der gør, at WordPress er det klart mest brugte CMS-system på markedet. En af de primære grunde skyldes dog dens store brugervenlighed, hvilket i store hele kan forklares ved en række af de mange plugins, som er nødvendige for at få sin hjemmeside til at fungere ordentligt. Men da der er så mange plugins, kan det både være svært, og ikke mindst tage lang tid, at finde de bedste på markedet og derfor kommer der her en kort guide med fire plugins, som du bør overveje at have installeret på din WordPress hjemmeside.

1: Yoast SEO – det bedste SEO-plugin

Hvis du skal i gang med at starte en hjemmeside i WordPress bør et af de første plugins, du installerer være Yoast SEO-pluginnet. En hjemmeside er intet værd uden søgemaskineoptimering og derfor er det afgørende at have et godt SEO-Plugin på sin hjemmeside.

Med Yoast SEO er det både hurtigt og ikke mindst let at udføre en række af de mest afgørende onpage-SEO optimeringer, herunder udfyldelse af title tags og meta descriptions. Derudover er det nemt og overskueligt at holde øje med sit indhold, da pluginnet kommer med række anbefalinger både til længden af dine tekster og overskrifter på din side. Så uanset om man har beskæftiget sig med SEO før eller det er første gang, så er Yoast SEO et plugin alle kan bruge og ikke mindst forstå. Derudover er pluginnet god til at opdatere sig selv så det er opdateret med de seneste nye trends inden for SEO.

2: Ninja Forms – den bedste kontaktformular

Et andet plugin som er brugbart for langt de fleste hjemmesider, herunder hos webshoppen Evermart.dk, der sælger et fedt gaming headset til PC er Ninja Forms. Ninja forms er nok det bedste plugin til at designe og udvikle kontaktformularer, og uanset om man blot vil have en hjemmeside eller en decideret webshop, kan man få stor gavn af den.

Den helt store fordel ved Ninja Forms er kort og godt, at den er let at bruge. Den kræver således ikke noget erfaring med programmering og med sin mus kan man hurtigt lave en skræddersyet kontaktformular til lige det formål man har brug for den til. Derudover er der en lang række af add-ons, som giver dig en lang række øvrige muligheder, såsom at gøre det nemt for dine brugere at skrive dig op til dit nyhedsbrev. Så uanset om man er en webshop, affiliateside eller blot en hjemmeside for en B2B virksomhed, er det en klar fordel at have installeret Ninja form på sin side.

3: Simple share buttons – det bedste plugin til delinger på sociale medier

Et tredje plugin som man bør overveje at have på sin hjemmeside, er Simple Share Buttons. Dette plugin gør det mulig for dig at dele dit indhold på de sociale medier.

Dette bliver stadig vigtigere og vigtigere fordi, at søgemaskinerne i stigende grad holder øje med, hvilke produkter og sider, der bliver delt på de sociale medier, da det siger noget om dens popularitet, hvilket kan sige noget om sidens kvalitetsresultat. Den store fordel ved dette plugin i forhold til mange andre er, at det er godt kodet så det i modsætning til andre ikke tager på sin hjemmeside og øger dens loadingtid, hvilket i sig selv er dårligt for dine rangeringer i Googles søgemaskineresultater. Derudover er dette plugin både flot designet og nemt at bruge, bedre kan det ikke blive. Hvis du vil se en hjemmeside der bruger dette plugin kan du finde det her.

Kraken – Det bedste billede komprimerings plugin

Et sidste plugin som man bør have på sin side er Kraken. Kraken er uden sammenligning det bedste plugin til at komprimere billeder og netop store billeder er noget som ens brugere er glade for, men som bekendt sløver store billeder din hjemmeside. Men med Kraken reduceres billedfiler ofte med over 50% hvilket gør, at man både kan have smukke billeder på sin hjemmeside og en hurtig loading tid. Og ja, navnet stammer rent faktisk fra det berømte søuhyre!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *