4 undervurderede plugins, alle WordPress-hjemmesider burde have

Word Press er det mest populære blogsystemer og med over 70 millioner brugere på verdensplan kan der ikke være nogen tvivl.

En af de helt store fordele ved Word Press er de mange ekstra plugins du kan installere for at tilføje din side nogle unikke features. Men da der er over 26.000 forskellige plugins så kan det være en sand jungle at finde de helt rigtige, da mange plugins simpelthen bliver glemt i vælten. Og netop derfor kommer der en kort guide over nogle af de mest undervurderede plugins til Word Press som de fleste kan få gavn af.

1: Limit Login Attempts-plugin.

Worpress tillader som udgangspunkt sine brugere et ubegrænset antal login forsøg, uden at det har nogle konsekvenser. Dette er dog ikke optimalt, da man giver hackere gode muligheder for at lure dine koder og især hvis du anvender brugernavnet ’admin’ eller dit eget navn eller endda den det samme brugernavn på flere hjemmesider.

Ved at installere limited login attempts-pluginet kan du sætte en tidsgrænse for, hvornår din hjemmeside skal blokere forsøg fra andre hjemmesider på at logge ind på din hjemmeside. På den måde kan du sikre dig selv og din hjemmeside imod hackerangreb og sove lidt bedre om natten.

2: WordPress Backup-til-Dropbox-plugin

Dette plugins funktion giver lidt sig selv, men med dette plugin uploader din hjemmeside med jævne mellemrum alle din hjemmesides filer og data til en mappe i Dropbox. Med dette plugin installeret kan man således sove trygt om natten velvidende at ens data altid er i gode hænder – eller dropbox. Flere store hjemmeside såsom xcse.dk bruger dette plugin.

3: SEO-rank reporter

Endnu et plugin som er praktisk at have, er SEO-rank reporter. Med denne kan du udvælge nogle af dine vigtigste søgeord, hvorefter dette plugin sporer din rangering på disse udvalgte søgeord med tre dages mellemrum.

På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvordan du klarer dig i Googles søgemaskine. Du kan ydermere få en tilsendt en mail eller en anden type besked, hver gang dine rangeringer ændrer sig.

4: Search meter

Search meter er et plugin der er ideel til sider, der har en søgefunktion, for dette plugin gemmer de ord dine brugere søger på og giver dig svar på om de faktisk endte med at finde det de ledte efter. Du kan herefter både se en liste over succesfulde søgninger og mislykkede søgninger. På denne måde kan dette plugin hjælpe dig til at forbedre dit indhold og dine kategorier på din hjemmeside hvilket i sidste ende kan bidrage til at øge din hjemmesides kvalitetsscore.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *